Bylo mi řečeno, abych tento sqost nečetl. Jak rád poukazuji na scénu z filmu Obecná škola, kde děti olizovaly zmrzlé zábradlí, protože jim bylo řečeno, aby to nedělaly, tak i já jsem neposlechl příkazů a tuto podivuhodnost jsem si přečetl. Musím připustit, že jde zatím o nejpeprnější článek, jenž zde na wiki máme. Překonal všechny klasiky včetně Mého mlience psa. Víte, mám určitou slabost pro špatně napsané sexuální fanfikce. Všechny jsou sice jako přes kopírák, ale každá má navzdory tomu vždycky svůj osobitý šmrnc, jenž je více či méně znát. Zároveň bývají krátké a to se mi na nich líbí, neboť člověk si k takovému exkrementu nemusí sedat na hodinu a zbude mu mnoho času na důležitější záležitosti. Vím, že tohle nemá šanci vydržet na stránce. Neexistuje žádná výmluva pro to, aby to nebylo smazáno. Avšak musím poznamenat, že vy, autore, máte velký talent, a bylo by velmi záhodné jej využít, jak se říká, k dobrému, a napsat článek seriózní, kvalitní a hodný vaší hypotetické úrovni.
Pokud je to někdo od nás, co nás jenom trollí, tak si ho osobně najdu a taky mu něco vrazím do análního otvoru… Nebo raději někam jinam.
Takhle jsem chtěl, aby vypadala Krásná teplá noc.
+1