Až teď, když jsem si toto dílo pročítal sám, jsem dokázal hluboce procítit celý příběh i s jeho detaily. Je to také díky tomu, že jsem jako korektor musel projít všechen text ve článku. Obdivuji, že sis dal takovou práci, Uty, že jsi umístil na některá méně dosažitelná místa skryté části. Hra s tvarem textu je zde vynikající a článek je celkově čtivý.
Myslím si, že by člověk nedokázal řádně ocenit význam tohoto článku, pokud neví, jaké to je milovat a být milován. S dokonalou přesností jsi dokázak zachytit lásku i pocity, které ji doprovází. Do tohoto příběhu jsi vložil kus sebe samého. Ani zdaleka to není na škodu, ba naopak to článek vylepšuje, dodává mu osobitost a živost.
Všimnul jsem si ale malého nedostatku nebo chybičky [SPOILER WARNING OF COURSE];
Poté, co se Čaroděj s Hynkem přestanou topit, vytrhne Čaroděj Hynkovi z ruky pero, avšak v zápětí má Hynek pero v ruce a hodí jej Anně.
Nemyslím si, že to byl záměr, spíš by bylo logičtější, kdyby mu Čaroděj vytrhl z ruky zápisník…
Ale i přes tento malý nedostatek jde o dojemné romantické mistrovské dílo. Za mě jeden z Tvých nejlepších článků.
+1