Probudil jsem se ze své hibernace, abych podal můj názor na toto SCP. Abych to nějak začal: velice děkuji za možnost se tohoto projektu zúčastnit. Nahrávky jsou úžasné. Víte, už jako malý jsem vždycky obdivoval staré rádia, ladicí frekvence a hlas, který z nich vycházel, protože ten byl vždycky zajímavý. Byl "poškozený", zněl zvláštně, což mě vždycky fascinovalo. Tohle ale vůbec nesouvisí s tímhle SCP jako takovým, jen miluju ty nahrávky. Skoro mi připomněli tu všemi známou nahrávku Neila Armstronga na povrchu Měsíce, kterou taky hrozně miluju, ale to zas odbíhám od jádra myšlenky.
Jediné, co by mi vadilo, je konečné formátování článku. Div "interview-scroll" mi hrozně vadí, protože se mi text zobrazuje pouze po pár řádcích, což mě hrozně štve. Vím, co si tím chtěl dokázat, ale výsledek mi prostě jako uživateli s vysokou citlivostí myši absolutně nesedne. To je ale jenom osobní preference.
Ale za to oceňuji výběr tohoto theme!
EstrellaYoshte vytváří krásné theme, včetně tohoto, takže very nice!
Tohle SCP je jednoduše skvělé a s těžkým srdcem a utrpením mého ega ti musím dát +1, čímž se dobrovolně připravím o první místo v soutěži. "Mé ego tě nesnáší." Haha. Ten nejmenovaný autor na mně fakt zanechává následky.
(Chtěl jsem tě za něco hrozně zjebat, abych ti mohl dát to mínus, ale nějak jsem zapomněl, co to mělo být. Víš jak, takovou tu pitomou poznámku hnidopicha. No nic.)