Hrozně se mi líbí ten nápad, miluju, jak je to originální. Problém mám se zpracováním. Kdyby se to jmenovalo SCP-009-CS-J bylo by to skvělý. Přidal bych na odbornosti, ubral bych vtip a dal ho víc do pozadí a rozhodně bych si víc promyslel věci okolo, takhle je to na SCP až moc absurdní.
Tohle je napsaný víc odborně než 90 % článků na stránce. Navíc na jéčko to neni dost vtipný, jako spíš absurdní, ale to SCP bejvaj. Doslova máme SCP, který popisuje význam slova uvnitř. S pozadím taky nevidim problém, doslova tam popsal většinu "tanků" napříč historií.
Já se tam hrozně peru s tím, že všechny ty záznamy vymazali a lidi o tom skoro neví. Peru se s tím kolik to vyvolává nezodpovězených otázek. Nenech se zmást, hrozně se mi to líbí, definitivně to chci na stránce, ten mínus je tam spíš abych ukázal na to, že tam je prostě jedna věc, kterou nechci překousnout. Nelíbí se mi prostě to, 11 let jsme mazali všechno, co nasvědčovalo tomu, že existovaly tanky protožeeeee… proto. Jakoby kdyby se řeklo, nápad na tank byl už v pravěku podle malb. Podle mě by si lidi řekli, "ok, cool". Ale to je celý, prostě by se to podle mě vzalo jako součást historie. To mi na tom vadí.
Druhá věc, uvedu příklad, Husité používali bojové vozy/tanky… cool a proč je neměla i druhá strana, když VŠICHNI věděli, jak udělat tank?
Co to zmírnit? Říci, že byly mazány příliš over-the-top záznamy, zatímco jiné byly pro svou notorietu či uvěřitelnost (da Vinciho skicy a vše, co se SKUTEČNĚ stalo) ponechány?
Btw
(Husité to zkrátka uměli líp, stejně jako tomu bylo během skutečných válek. Vyhráli díky superiorním taktikám.)
Jasně, pokud by byli husité, co měli laserové věže, vymažeš ty záznamy :kek:… jen na tom co jsi tam psal, že se mazalo, mi přišlo, že není potřeba to mazat.
Takže ano, pokud vymažeš pouze ty "over-the-top" situace, nejspíš se tím vyřeší můj problém.
Okay, zmírnil jsem to. Jediná zmínka o větším mazání je těch 11 let: nechal jsem je tam proto, jelikož to naznačuje, že se během Napoleonských válek stal nějaký astronomický bullshit, leč jeho přesná povaha je otevřena interpretaci (líbí se mi představa Napoleona dobývajícího Evropu ze svého AT-AT).
Super SCP, zajímavej a absurdní koncept. Skvěle zpracováno.
Ale jedna věc mi moc nesedla. Proč by to mělo bejt reklasifikovaný na Explained?? Vždyť si tam sám napsal
Ačkoliv je efekt spolehlivě neutralizován, nezbývá mi, než přiznat, že dodnes netušíme ani zbla, odkud se SCP-009-CS vzalo.
A nikde ani nevidím vysvětleno, jak má SCP-009-CS fungovat. To je u Explained dost potřeba. Jako Neutralized to sedí perfektně, ale Explained moc ne.
Přesto +1
S tímhle jsem trochu bojoval, ale udělal jsem to tak proto, jelikož, ačkoliv se jednalo o anomálii, došli lidé ÚPLNĚ STEJNÉHO řešení nezávisle na tom a vytvořili stejný, leč neanomální, konstrukt běžnými prostředky.
EDIT: Už rozumím. Ano, změním to.