Pro jistotu sem dávám přepisy, kdyby se pokazil zvuk.
Test s "Návrh Uživatele: Dr. Mackenzie"
Musel jsem je zabít. Oni celou dobu pokračovali v replikování té technologie za mými zády. V následujících 24 hodinách se přesunu. Tohle místo je momentálně odsouzené k zániku.
Test s "Centrum pro Mlácení Žraloků"
Hrající hudba z vody Hudba se pomalu vypne Dobrý den! Mé jméno je Mr. Mlátička, váš oblíbený moderátor v rádiu Pěst na Žraloky! Musím vám říct, že na tuhle zprávu jsem se obzvláště těšil, protože tento den ustanovil velkou a zlatou éru naší skvělé organizace! Dnes totiž Velký Admižralok zmlátil prvního žraloka, čímž vytvořil největší a nejúspěšnější organizaci na světě, načež sepsal první pakt s vládou Spojených států amerických, aby podporovala organizaci, která zachraňuje dnes každý den naší planetu! Musíme mu přece za to nějak poděkovat, no ne? A proto dnešním dnem v Oblasti Žraločího Mlátiče započínají různé oslavy, jako třeba velký týdenní festival na oslavu jeho činů, ale třeba taky výstavu, jak se nám podařilo zmlátit obrovského žraloka, i když to nebylo tak jednoduché! famfáry Do naší Oblasti může zajít během následujícího týdne úplně každý, aby si užil tyto velké oslavy. Já se ale s vámi nyní loučím, užijte si naší muziku! opět započne hrát skladba
— S veškerou úctou a pozdravy, Modular